Måndag!

Min Måndag har hittills varit mycket effektiv. Först upp tidigt för att ta bussen till Gimo för att äntligen klippa bort lite kluvna toppar! Maria <3 nyklippt hår!
Nu ska jag fixa lite och sedan bär det av till en skoldag som börjar 15.00 och slutar 17.30. Kan inte riktigt bestämma mig om min sovmorgon överväger att sluta så sent. Men man ska inte klaga, jag har ett bra schema! :)
/ Mariah

The next big thing!

Jag är nu med och tävlar i musiktävlingen The next big thing och jag skulle verkligen uppskatta om ni ville vara med och stötta på vägen!
Varenda klick räknas så gå in kolla runt lite på min sida : http://thenextbigthing.se/MariaBroberg
Kram
/Maria

Mamma-mys!

Hejsan!
Min gårdag fortsatte att vara bra med ett kul men jobbigt danspass och efter det gick vi ut och åt det godaste jag ätit på länge. Det kan vara så att jag är lite matkräsen men detta var såå gott. Rekommenderar alla i Uppsala området att besöka Aspentos!
Kvällen toppades även av att två av mina finaste vänner kom på besök, många skratt och mycket prat!
Denna dagen har jag ägnat mig åt mammamys. Hon är allt bra min mamma, finast och omtänksammast i världen. <3
Tänkte också passa på att länka till en intervju jag gjort i en musikblogg! Gå in på www.letthemusicplaay.blogspot.com så hittar ni den!
/ Maria

Givande möte!

Har precis kommit hem från ett möte som gav såå mycket.
Först lite utvärdering av ett tidigare projekt och sedan började kreativiteten att flöda och 100 ideér dök upp i mitt huvud.
Jag kommer förhoppnings att få arbeta med en av sakerna som jag brinner för väldigt mycket i framtiden, nämligen att arbeta med andra människor, att hjälpa andra att uppnå sina drömmar och mål.
Inspirationen och humöret känns bättre än på länge och inte nog med det så väntar nu ett danspass, middag och mys med mina fina vänner.
Nu tänker jag låta mig själv vara glad och låta bli att tänka på alla stressmoment i tillvaron! :)
/ Maria

Helg!

Så var det Fredag!
Här har vi ätit fin oxfilé och haft lite fredagsmys och nu kikar jag på lite film.
I mitt huvud är det just nu en miljon tankar. Majoriteten av dem består av beslutsångest inför våra valbara kurser till 2:an och 3:an.
Jag vill välja massor med musikämnen men jag vet att det finns kurser som t.ex. matte C som jag behöver om jag ska plugga vidare. Men samtidigt så är jag osäker på om jag vill plugga vidare till något som man behöver matte C till. Om jag inte behöver det så lägger jag ju hellre mina poäng på musik istället. Det är så svårt.
Det jag bestämt mig för helt är i alla fall att läsa en kurs i Piano.
Imorgon är dagen fullspäckad med roligt. Först blir det möte angående ett musikprojekt, sen blir det förhoppningsvis lite träning, sen ska vi ut och äta och sen kommer fina vänner hit! Supermys.
Jag tänkte försöka uppdatera lite på söndag med bilder också!
Trevlig helg på er!
/ Maria

Gamla, fina minnen!

Igår dök det upp ett album på Facebook med namnet "Unga och dumma". Detta album innehöll bilder som var väldigt gamla och mindre gamla. Det väcker så mycket minnen.
Jag saknar så många och så mycket men som jag och en fin vän sa igår är ju att det är ju bra nu också, kanske till och med bättre. Men det är så lätt att glömma att uppskatta nuet och istället leva i framtiden. För sedan när man väl är i framtiden, så saknar man det som gått.
Tyvärr får jag inte över några bilder till bloggen för tillfället, men det kommer.
Hoppas ni mår bra!
/ Maria

Macbook Pro!

Hejsan!
Lite dåligt bloggande men jag har inte haft någon vidare inspiration till att skriva, dessutom tror jag att detta mer är min musikblogg än en blogg som handlar om allt i mitt liv. Det känns ibland så självutlämnande att uppdatera om allt man gör, om ni förstår hur jag menar.
Men det kommer att bli ett inlägg lite här och där.
Idag är jag i alla fall superglad! Min dator som jag fick i julklapp hade äntligen kommit in på lager. Så vi åkte iväg och köpte den, ett office paket och ett Apple paket. Tack snälla mamma och Håkan ni är bäst!
Så nu har jag suttit och bekantat mig lite med den nya datorn. Jag har svårt för Macdatorerna i skolan då de är helt annorlunda jämfört med PC och därför blir alla ämnen med datorer inkluderade svårare för mig som inte fattat grunderna ordentligt.
Men nu har jag alltså fått min egen bebis och är världens gladaste över den.
Trevlig helg på er!
/ Maria

Foton!

Jag har kollat igenom lite gamla foton och för ett tag sen så blev jag fotograferad av en jätte duktig tjej som heter Elina Nilsson.
Vinterbilderna är från 2008 och Sommarbilderna från 2009.
Så, där var ett par stycken av dem!
/ Maria

Lördag!

Godmorgon Lördag!
Mina planer för dagen var att kika lite fotboll, köpa dator och åka och spela in lite.
Någon fotboll blev det inte, åker imorgon och kollar istället! Datorn jag ska ha var slut, så nu blir det studion, inte illa det heller inte!
Sitter och drömmer mig bort till lite varmare väder!
/ Maria

Träning!

Nu har jag faktiskt börjat komma igång med träningen igen ordentligt.
Är bara lite osäker på hur ofta jag kommer hinna träna.
När jag gick i 8:an hade jag 2 cheerträningar plus ett tag 4 fotbollsträningar och utöver det 2h dans och 2h idrott med skolan.
I våras hann jag med att träna 4-5 gånger i veckan, hur jag hann och orkade minns jag inte alls!
Denna veckan har vi i alla fall hunnit med 3 pass, superskönt!
/ Maria

Bilduppdatering!

Hejsan!
Här kommer lite bilduppdatering från mina senaste dagar!
Frida på nyår!
Kajsa, Matilda och Fanny!
Jag och Fridan!
Kajsa och Häggen, haha!
Sedan var det dags för pulkarace!
Grymmaste brudarna!
Såå kul!
Matilda och jag, haha!
Tackar så mycket för den dagen brudar!
/ Maria

2011!

Hejsan!
Då var vi inne i år 2011.
Ett nytt år, med nya möjligheter.
Ser att många har skrivit ut nyårslöften och liknande, men jag tror att jag håller dem utanför bloggen faktiskt.
Jag läste en krönika på tåget hem från Stockholm för några veckor sen där skribenten framhöll hur sällan människors nyårslöften faktiskt handlar om annat än ytligheter.
Kanske handlar en del av mina om det, men många av mina punkter handlar faktiskt om något som jag tycker är viktigare, att bli en bättre person. Tänk efter, vad skulle ni kunna göra för att bli, eller uppfattas som en bättre person?
Skriv upp det och ha det som ett nyårslöfte, det tror jag vi alla skulle kunna göra. En liten eller stor förändring, det bestämmer ni själva.
Senare kommer det bilder från mitt nyår osv.
/ Maria

RSS 2.0