Mors dag!

I lördags var det ju dags för spelning på 40- års fest. Det resulterade i en mycket trevlig och lyckad kväll.

Igår var det ju en för mig väldigt viktig dag nämligen Mors dag. Mamma som är världens bästa och alltid ställer upp för oss i alla väder var värd att bli firad.
Vi syskon pratade ihop oss och ordnade en överraskningsmiddag och sedan bio för mamma. Det blev en superkväll!
Tack till er som gjorde min helg!
/Mariah

Cheerleaders för en dag!

Här är då bilderna (bilden?) från vårat teater uppspel, vi ska då likna cheerleaders. Tyvärr är jag ingen fotograf så vi får ha överseende med lite halvknasiga bilder så här! Är också väldigt dålig på att komma ihåg att fota så därför blev det bara ett kort tyvärr!
Aniela och Frida var söta!
/Maria

It´s you and me and this crappy car!

Här kommer då bilderna från uppspelet i måndags på skolan! Vi fick äran att framföra en toppenlåt som heter Crappy car som har fastnat helt på min hjärna, grym låt!
Anledningen till den dåliga uppdateringen är pga. mycket tid har gått åt till att repa. Ikväll kör The Glamourett´s (showgruppen jag är med i) gig på en 40 års fest!
Mvh
Maria

För att en bild säger mer än tusen ord!

Hemma igen efter en lång dag!
Först skola och sedan uppvisning av våra små teatrar som vi gjort. Jag som inte är någon teater människa alls har under året upptäckt att det faktiskt är riktigt kul. Försöker få upp lite bilder i morgon.
Avslutar kvällen med en bild från ett uppträdande för 2 veckor sedan tagen av duktiga Elina Meuller.
Efter denna bild så går kvällens tanke självfallet till vad jag har fått för ticks med min hand (läs finger) på scenen.
/Maria, eller Mariah, eller Maria

Så vi talar om saker som vi inte vet något om!



"Så jag gjorde som de andra och skrev en sång, om det som de andra 90% handlade om"

Hallå där!
Gårdagens uppspel blev kanon, ska försöka få in inspelningen sedan om jag får det att fungera, (läs troligtvis inte.)
Denna dagen har bestått av nationella prov och genrep till morgondagens EOS- festival. Att jag sedan på något vis göra illa ryggen på gårdagens löprunda är ingenting vi fördjupar oss i för detta är ju som sagt en POSITIV BLOGG. ;)
Annars så säger rubriken på detta inlägg det mesta, eller så säger den ingenting alls. Det är helt upp till betraktaren.
Nu tror jag att det blir en sådan där kväll med bra musik, en bra bok och kanske någon timme mer av gitarrspelande. Det vill säga en kväll som passar mig alldeles ypperligt en dag som denna.
/Maria

Att skriva, eller att inte skriva, det är frågan!

"Att vara, eller att inte vara" sa Hamlet!
Själv ställer jag mig en liknande fråga, att blogga eller att inte blogga?
Det som egentligen får mig att tveka är att det känns så utlämnande. Det är en sådan hårfin linje mellan att skriva allmänt och att plötsligt vara för personlig. Jag vill inte uppnå det sista. Om jag ska blogga så vill jag att det ska vara en glad blogg som jag sedan kan kolla tillbaka på när jag blir äldre och känna mig nöjd över att ha skrivit.
Varför, och vad jag ska skriva i min blogg är något som jag just nu lämnar osagt. Mest för att jag inte vet men även för att jag är medveten om att även denna bloggperiod precis som alla mina andra kanske helt plötsligt tar slut.
Idag väntar två lektioner och sedan ett uppspel som jag sätt fram emot länge. Det är nämligen så att några av 1:orna på Rytmus singer/songwriter linje har skrivit väldigt bra låtar som vi nu i grupper ska få äran att få framföra inför publik. Det är även det sista officiella framträdandet i 1:an.
/Maria

RSS 2.0