Bornholm och Visby!

Förra året vann jag en weekendkryssning till Visby och Riga och hade min egen show ombord på Birka Paradise.
Vi bestämde oss sedan för att boka en lika kryssning i år, fast nu till Bornholm och Visby.
3 dygn med god mat, fint väder, fina städer, bra sällskap och mycket bra underhållning.



Elin och jag!


Milda makter - en oerhört bra showgrupp!


Bornholm!

Fina mamma och Håkan i Visby!



Världens finaste!


Elin och jag!


En mycket bra helg!


/Maria


Tillbaka med massor av inspiration och energi!

Hej mina trogna läsare!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit iväg först på 3-dygnskryssing till Bornholm och Visby och nu senast från en vecka i fina Kreta!

Jag har haft det jätte bra och hunnit tanka upp massor med inspiration och energi vilket som jag kände verkligen behövdes.

Så nu är jag nog tillbaka igen, fast ni som läst bloggen tidigare vet ju att det kan hålla i ett år men också enbart ett par dagar, men vi gör ett försök!:)


/Maria

Veronica Maggio

Ibland händer det att jag får för mig att jag inte gillar vissa artister, att de inte är min stil, att jag inte gillar deras musik, röster osv osv. Sedan helt plötsligt hör jag en låt på radion som jag blir kär i. Kan inte släppa den och memorerar någon rad i huvudet som jag sedan googlar upp för att se vem som sjunger den, alternativt vad låten heter.
Detta hände mig i år med Veronica Maggio. Jag har inte lyssnat på henne alls tidigare men nu har jag precis som så många andra blivit lite smått förälskad i hennes musik. Mestadels texterna.
Så trots att det inte är vad jag vanligen lyssnar på så skäms jag lite över att tidigare bara bestämt mig för att inte lyssna på henne.
/Maria

Uppdatering!

Tillbaka med en liten uppdatering!
Senaste veckorna har varit väldigt stressiga men mest av allt väldigt roliga. Det finns så mycket som jag vill skriva här men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
Artistskolan gick över alla förväntningar och bjöd på två toppen veckor. Gruppen som framträdde innan Eric Saade för ett Utsålt Krutudden gjorde det hur bra som helst, så stolt!
Jag har även tävlat i en rikstäckande tävling som kallas Popkorn och gick hem med segern i delfinalen vilket som betyder att jag kommer att få tävla i finalen senare i höst, något som jag är mycket glad för!
Jag har fyllt 17 år, galet, konstigt och roligt på samma gång men jag fick en underbar födelsedag med min fina familj.
Idag har jag varit iväg till Sjökrogen i östhammar och gigat med liveband, hur kul som helst!
Jag är medveten om att jag förmodligen använt alldeles för mycket adjektiv i denna text.. ;)
/Maria

Brief & Beautiful - Hilda

Dålig uppdatering här, men det är fullt upp!
Artistskolan har haft sin första vecka och det var en otroligt duktig och rolig grupp att jobba med. Om någon vill se dem uppträda så kan ni se dem på Onsdag kl 17.45 på Krutudden i Östhammar. Efter de har sjungit så kommer självaste Eric Saade!
På tal om annat, låten nedanför måste ni lyssna på. Utöver att låten är hur bra som helst så är Hilda grym och även en väldigt ödmjuk tjej utanför scenen. Lycka till med allt Hilda!
/Maria

RSS 2.0