1 år!

Hejdär!
Idag vaknade jag upp med ytterligare en förkylning.. Blir så trött, har inte varit frisk i en hel vecka sen jag vet inte när? Inte så kul!
Annars så är det världens finaste Lukas 1 års dag idag! Är så stolt över att fått äran att vara Gudmor åt en sådan fin liten pojke. Helt galet att det redan har gått ett år!
(Hoppas det är okej att jag lånar bilden Jennifer?)
Världens finaste pojke! <3

Rep!

Hallå där!
Nu är det äntligen vår!!! Hur bra som helst!
Idag bär det av till Östhammar för lite rep till ett gig som är på självaste påskafton. Det blir ett 80-tals, ett rock, ett disco och ett balad block, kul!
Denna gången sjunger jag tillsammans med två andra tjejer (Angelica och Sara) och idag är det dags för affischfotografering!
/En trött med taggad och glad Maria!

Fredag, sol, fin vän och lov!

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er som läser trots att jag knappt skriver, fina ni!
Min fredag bestod av en skoldag som var helt Okej, med bland annat ljudteknik där vi håller på med ett kul inspelningsprojekt, och tyska som vi spenderade ute på en promenad i solen, mysigt!
När tåget hem anlände till Uppsala så hade jag en fin och saknad vän som väntade på mig. Så det blev tjejsnack för hela slanten hela kvällen, mycket uppskattat!
/Maria

Blogg comeback?

Hejdär!
Kom och tänka lite på bloggen idag och undrar om det inte är dags för en liten blogg comeback..
Mest för min egen skull då jag älskar att sitta och kolla tillbaka på och läsa gamla inlägg. Tänkte att det i sådant fall vore roligt att skriva mer så man har det att läsa i framtiden.
Avslutar med en bild på gårdagens uppträdandes "outfit" !
Nu ska kvällen spenderas med fina vänner!
/Mariah

RSS 2.0